sunnuntai 17. lokakuuta 2010

A Start Of Something New

Hiphei!


Sain nyt vihdoinkin aloitettua tämän jo heinäkuusta asti vireillä olleen blogin!
Kuten kuvauksesta näkyy, tulen jakamaan blogissani arkipäiväisiä asioitani. En siis niinkään keskity mihinkään tiettyyn aiheeseen...

Syksy toi tullessaan paljon uusia, mielenkiintoisia asioita elämääni. Pääsin onnekseni opiskelemaan Oriveden Opiston vuoden kestävälle musiikkilinjalle. Opiskelut alkoivat 23.8 ja suunnittelin alunperin muuttavani opiston tarjoamaan yhden hengen kämppään, mutta päätinkin että kämppiksen kanssa voisi olla mukavempi (+halvempi) asua! Kämppiksenä toimii siis Siru, mun isosiskon yksi parhaimmista kavereista, joka pääsi myös opiskelemaan musiikkilinjalle. Sirun kanssa aika kuluu erittäin hauskasti, mutta siitä ehkä hieman lisää tulevissa blogipäivityksissäni!:D
      Pääaineeksi valitsin laulun, jota on tullut harrastettua jo yhteensä yli 6 vuotta. Sivuaineeksi otin kitaran. Kitaran oon omistanut varmaankin jo 3 vuotta, mutta se on lähinnä roikkunut seinällä koristeena, vailla soittajaa:D eli todella siistiä, että sain nyt sitten vihdoin aloitettua sen soiton!
Aika rientää opistossa hurjaa vauhtia, melkeen liiankin! Tunnit on todella mielenkiintosia ja tarpeellisia (vaikka se musiikinteorian opiskelu välillä vähän tökkiikin!) ja opiskelukaverit aivan huippuja! Monesta on jo näinkin lyhyessä ajassa ehtinyt tulla mulle tosi läheisiä, joten kauhistuttaa jo pelkkä ajatus siitä millanen fiilis on, kun vuosi on ohi! Mutta turha sitä nyt varmaan vielä tässä vaiheessa on miettiä.


Osallistuin myös Specsaversin Suomen Sähäkin Silmälasimalli- kilpailuun. Mun yllätykseksi pääsin 10 parhaan joukkoon ja Suomen finaali järjestettiin Voicen Muotiviikoilla 29.9.
Stylistina toimi Teri Niitti ja tuomaristoon kuului Anne Kukkohovi, Maria Veitola, Katri Niskanen, Mirva Saukkola ja Hele-Hannele Aminoff + Storm Models-mallitoimiston edustaja.
Voitto riipaisi läheltä, sijoituin nimittäin toiseksi. Olishan se ollut hienoa päästä Lontooseen kansainväliseen finaaliin, mutta kokemus oli kuitenkin niin antoisa, että kakkossijaan olin tosi tyytyväinen eikä harmittanut yhtään! :)
http://www.voice.fi/index.php?search=muotiviikkonaytos&option=com_sbsfile&tmpl=audiovideo&cid=9270


Lisäksi mun syksyyn on vielä mahtunut ylppärikirjoituksia. Oon nimittäin uusinut ruotsin, äikän ja psykan. Tosin näissä syksyn uusissa kuvioissa ei välttämättä ehtinyt niin hyvin keskittyä kirjoitusten lukemiseen, mutta toivotaan nyt että edes jotain hyötyä niistä oli! Tuloksia odotellessa...

Nyt on kuitenkin ihana yli viikon syysloma, jonka aion viettää Vaasassa! Loman aikana aion ehdottomasti hengailla kavereiden kanssa, duunata musiikkia, juhlistaa mun kahden tosi hyvän ystävän synttäreitä, käydä Sirun keikalla ja tietenkin ottaa rennosti - sitähän varten lomat on!


Ihanaa Syyslomaa Kaikille Onnekkaille, Joilla Sellainen On! :)