keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Helena is a player

Jeee vihdoin on mokkula hankittu ja pääsee taas vaivatta nettiin! Huuh tää loppukevät on ollut yhtä hullunmyllyä. Keikkaa keikan perään ja niiden treenejä. Loppukevääseen on mahtunut mm. yksi oma keikka, mun ystävän, Merin, Tori Amos-proggiksen keikka (jossa olin taustalaulajana), oikisopiskelijoiden bilekeikka, koulun pop&rock-pajan keikka, diakonissalaitoksen keikka jne... Yks viikko oli jopa niin kiireinen, että parina päivänä hyppäsin kolmissa eri treeneissä ja lauloin 6,5 H putkeen. Se oli hieman raskas viikko mut mikäs siinä, onhan se ihanaa että saa tehdä sitä mitä haluaa. Huomenna vielä koulun tanssipajan näyttökeikka, joka siis arvioidaan. Itse en henkilökohtaisesti pidä tanssimusiikin esittämisestä, koska en mitenkään näe että musta tulis jonkinlainen humppakuningatar!:D Ei siis oo ihan mun juttu, mutta onhan se hyvä osata vähän kaikenlaista. Eihän sitä tiedä millaisia keikkoja tässä elämän varrella tulee vielä vastaan.

Kävin hetki sitten myös ekaa kertaa musatalolla, koska meillä oli siellä Tori Amos-proggiksen taustalaulu treenit. Ennen treenejä käytiin porukalla kiertämässä paikkoja ja täytyy sanoa, että on kyllä tosi upee paikka!


Tori Amos-treenit musatalolla. Tutkittiin paikkoja ja käytiin myös musatalon liikuntasalissa. Tytöt leikki ballerinoja ja mä toimin ballerinojen pianistina!




Merin Tori Amos-keikka. Taustalaulajat: Mirva & Nella aka Raisin girls!
Veli Helena Orkesteri. Juntti nimi? Jep, tässä on meidän pop&rock-pajan bändi...juntteja kaikki! <3

Koomista, mutta kun mentiin vetämään Valtterin (laulaja) ja Juhon (pianisti) kanssa diakonissalaitokselle kolmen setin keikka niin saatiin hyvät naurut kun nähtiin meitä varten tehty keikkajuliste laitoksen seinällä. Ei siinä kiireessä oltu keksitty muutakaan nimeä, joten päätettiin että mennään VeliHelena-nimellä. Järjestäjä oli näköjään vahingossa kuullut meidän bändin nimen hieman väärin, mutta kyllähän se näinkin menee! ;D 






Nyt nukkuun, unia!

-M



 



perjantai 13. huhtikuuta 2012

Voihan nyt!

Mulla on ollut nyt vähän hiljaista täällä blogissa, mutta sille on ihan syynsä. Kun muutin Helsinkiin, niin mun vuokraisäntä sanoi että vuokraan kuuluu myös netti ja sitähän mä oon nyt tähän saakka käyttänyt. No, tässä yks päivä mun yläkerran naapurit muutti pois ja siihen aikoihin huomasin, että "mun" netti on hävinnyt kokonaan. Soittelin meidän taloyhtiön päivystykseen ja kyselin vähän ja selvisi että oon käyttäny yli puoli vuotta mun naapureiden nettiä ja että tää taloyhtiö ei kyllä oo mitään ilmaista nettiä nähnytkään! Äsh, no ei ihme ku toimiki välillä niin ärsyttävän huonosti. Toisaalta se oli ilmanen, harmi kun mun naapurit muutti pois...:D

Nyt täytyy kyllä hankkia mahdollisimman pian mokkula, että pääsee taas tänne kirjottelemaan ja muutenkin olemaan netissä. Sit kun oon sen saanu hommattua niin oon ehdottomasti aktiivisempi täällä!

P.s. Mulla oli eilen eka oma keikka täällä Helsingissä ravintola Olotilassa, jossa soitettiin myös yks mun biisi. Oli kyllä ihanaa. Nyt taas muistaa minkä takia tätä hommaa haluaa tehdä :).


See you soon !


-Mirva