lauantai 5. toukokuuta 2012

Tenttejä ja töitä

Noniin, läpästiin tyttöjen kans kaikki laiteympäristön käytännön tentti, joka oli siis viime perjantaina. Jokaselle oli varattu oma bändiluokka, jossa piti kasata toimiva PA-setti. Mikseri piti säätää kohdilleen, mikit ja koskettimet piti kytkeä oikein jne. Se oli oikeestaan helppo, varsinki vielä torstain kertauksen jälkeen joka oli kyllä hyödyllinen, mutta erittäin hulvaton! Kaikilla tais olla vähän väsy, mutta sehän vaan inspas meitä tekemään laiteympäristön "opetusvideon"...





Mietin, että kehtaanko sitä videota tänne postata, mutta päätettiin Kaisan kanssa ettei pieni pätkä välttämättä pahaa tee. P.s. joo tiedän, mulla on näköjään ollu hullun tylsää ku oon tänne jaksanu vääntää tästä tällasen hyvin vakavasti otettavan version :D






Tänään oon ollut tokaa päivää uudessa työpaikassa töissä ja oon kyllä tykännyt. Ilmapiiri vaikuttaa todella hyvältä ja muutenkin on ihana tehdä pitkästä aikaa kunnolla töitä. Arvostan kyllä sitä ettei tarvi elää kokoajan mahdollisimman pienellä rahamäärällä. Kyllä se on kivaa, että on välillä johonkin "ylimääräseenkin" rahaa :).


Kivaa viikonloppua kaikille!

torstai 3. toukokuuta 2012

If you want me - Glen Hansard&Marketa Irglova

Ihanaaaa oon makoillut vaan sängyssä koulun jälkeen ja nauttinut kun aurinko on lämmittänyt ikkunan läpi, Glen Hansardin ja Marketa Irglovan soidessa taustalla Spotifysta...parasta!

Pian koululle treenaamaan tyttöjen kaa vielä huomista laiteympäristön tenttiä varten...eiköhän me saada piuhat selvitettyä ;D



-Mirva :)

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Opasta mua aurinko silloin kun mä en nää

Viime viikonloppuna kävin Vaasassa ja vietin mm. hauskan illan Miran ja Jonin luona, olin kattomassa kaverin bändin keikkaa + oltiin tyttöjen kans kahvilla. Kävin myös fiilistelemässä Haloo Helsingin keikkaa Leipätehtaalla ja moikkaamassa mun kaveria joka toimii niiden valomiehenä. Lähdin keikalle yksin, koska suurin osa kavereista oli muualla sinä iltana. Yllätyin kuitenki positiivisesti, kun näinki entisiä luokkakavereita yleisön joukossa ja lyöttäydyttiinkin sitten loppuillaksi samaan porukkaan! :)



elisan, iian, siirin, marian & mirkun kans kahvilla <3 :)

Alunperin siis lähdin Vaasaan työhaastattelun perässä, mutta loppujen lopuksi ehdin tehdä vaikka mitä muutakin kivaa. Mun työtilanne on melko hyvä tällä hetkellä. Muuten oon saanu kesäks hyvin töitä täältä Helsingistä, mutta kesäkuuks (jonka tuun viettämään Vaasassa) mulla ei oo vielä mitään töitä. Tosin oon yrittäny vaikka kuinka saada töitä, mutta näyttää olevan hankala saada niitä vaan yhdeks kuukaudeks. No onneks meillä on kuitenki mun kaverin Janeten kans suunnitelma! Aiotaan nimittäin viettää kesäkuu ainakin osittain katusoittajien hommissa ;)...hehe!


Vapuksi lähdin Tampereelle Harrin luo. Maanantai alkoi picnicin merkeissä Tampereen Sorsapuistossa. Siellä oli melko rauhallista, mutta silti hyvä meininki! Aurinko paistoi ja syötiin kaikenlaisia vappuherkkuja. Päädyttiin mun ystävän, Lindan, kanssa jopa laulamaan erään porukan kanssa joista kahdella oli kitara ja djembe mukana! Myöhemmin siirryttiin kohti koskenrantaa (jossa kaikki teinit heilui!). Siellä ei kuitenkaan kauheen kauaa viihdytty tungoksen keskellä. Ilta oli oikeen onnistunu ja jaksettiin jopa reippaina lähteä seuraavana päivänä Harrin ystävien uuden talon talkoisiin!

nomnom :D




Linda


 Vappupäivänä ehdittiin vielä nähdä mun Ella-tätiä ja serkkuja, Rosinaa ja Milanaa, vapputorilla.
Rosina<3
Täti&Miltsu<3
 

Milana päätti, että meijän piti laittaa vapun kunniaks pupunkorvat päähän niin mehän laitettiin! "He he"...:D

Toivottavasti kaikilla oli onnistunu vappu!


-Mirva