tiistai 27. marraskuuta 2012

10 days left!

Super jännää, kun lähtö alkaa häämöttämään. Ehkä nyt voin jo hakea sen rinkankin sieltä kellarista ja alkaa miettiä mitä pakata mukaan! Mun kamera ei jostain syystä oo pitkään aikaan suostunut ottamaan kuvia, niin en oo kauheesti päivitellyt tänne tekemisiäni. Mun mielestä kuvat vaan sanoo niin paljon enemmän kuin pelkät sanat ja tekee blogista ehdottomasti mielenkiintosemman. Anyway, itse otettuja kuvia ei nyt oikein ole tänne laittaa, mutta toivottavasti saan pian kameran kuntoon.

Viikonloppuna olin kotona Vaasassa juhlistamassa vähän synttäreitä ja pidettiin pienellä porukalla Mexico-teemaiset juhlat. En halunnut tarjoilla mitään makeaa, joten kehittelin teemaan sopivan suolaisen muffinssireseptin. Ja vaikka itse sanonkin niin muffinssit onnistui mun, ja kommenteista päätellen myös kavereiden, mielestä hyvin! :D Niistä sain napattua pari kuvaa, mutta unohdin sitten siirtää ne koneelle ja kamera on tietenkin Vaasassa. Tässä kuitenkin resepti, jos joku haluaa testata.
 
Mexicon Muffinssit:

n.20 kpl

Täyte:
2 pkt Kevyt naudan jauheliha 400g
2 pkt Cheddar juusto
2 pkt Santa Maria taco spice mix
1 pkt Tuorejuustoa, itse käytin Lidl'istä ostettua Mixed Pepper tuorejuustorengasta
3-4 Punasipulia
n.2-4 rkl Salsakastiketta
Pohja:
2 pkt Pirkan rukiinen piirakkapohja

Osta lisäksi 1 pkt isoja muffinivuokia, esim. Pirkka Amerikan muffinivuoka

Anna piirakkapohjien sulaa huoneenlämmössä n. tunti.
Paista jauheliha ja pilko sipulit sekaan. Lisää hetken paistamisen jälkeen Santa Marian taco spice mix-pussit ja sekoita hyvin. Lisää tuorejuusto ja salsakastike ja sekoita, kunnes täyte on tasainen.

Kauli sulanut piirakkataikina littanaksi. Muista, että taikinasta ei saa kuitenkaan tulla liian ohutta. Muotoile sopivan kokoinen pala kaulittua taikinaa muffinivuokaan pohjalle ja ylös asti reunoille niin, että siitä tulee ikään kuin "syli" täytteelle. Lisää täyte ja päällystä muffini cheddar-juuston paloilla. Anna paistua uunissa n. 35-40 min and that's it!

Tästä tuli nyt vähän ruoka-aiheinen postaus tällä kertaa, mutta toivottavasti maistuu, jos joku aikoo reseptiä kokeilla! ;D





/M













 







 
 














 










sunnuntai 4. marraskuuta 2012

OLD & GOOD MEMORIES

Suunnittelin, että olisin lähtenyt viikonloppuna Tampereelle katsomaan tätiä ja serkkuja ja mun kaveria Lindaa. Harmikseni kaikilla sattui olemaan niin kiireinen aikataulu, että jäinkin Helsinkiin. Sekin oli kuitenkin ihan hyvä päätös - tuli nimittäin tehtyä kaikenlaista mukavaa, vaikka aluksi ei ollut paljon mitään suunnitelmia viikonlopulle täällä.
Perjantaina olin katsomassa meidän koululla Not About Us - nimistä gospelkonserttia. Se oli erään opiskelijan lopputyö ja täytyy sanoa että en oo hetkeen ollut katsomassa mitään niin mahtavaa keikkaa meidän koululla. Yleisöäkin oli niin paljon, että sali oli rappusia ja seinänvierustoja myöten täynnä!
Konsertin jälkeen olin päättänyt lähteä vielä salille, koska kyllähän mulla täytyy olla haba kunnossa ennen kuin meen löhöämään yhdellekkään biitsille Ausseissa! ;)


Lauantaina lähdin Messukeskukseen katsomaan lähinnä Boardexpon tarjontaa. Ennen sitä käväsin pikaisesti Skiexpon alueella moikkaamassa mun hyvää ystävää, Anjaa, joka oli siellä töissä. Olisin halunnut ostaa jonkun kivan pipon tulevia laskureissuja varten, mutta löysin vain yhden varteen otettavan ehdokkaan. Se ei kuitenkaan tuntunut ihan siltä MUN pipolta, joten jätin sen hyllylle ja kiersin kojuissa lähinnä unelmoimassa uusista laskuvaatteista ja ennen kaikkea uudesta laudasta! Ja nimenomaan unelmoimassa, koska nyt en aijo törsätä sentin senttiäkään mihinkään talvikamoihin. First the sun, then the snow! Katsotaan sitten tammikuussa uudestaan niitä laskuvaatteita, uutta lumilautaa jne! (Jos vaan reissun jälkeinen tili sallii :D)
Kun olin kierrellyt tarpeeksi kojuissa, niin lähdin vielä salille kahdeksi tunniksi. Urheileminen tuntuu vaan niin hyvältä. Välillä (lue: usein) on niitä hetkiä, ettei jaksaisi millään nostaa takamustaan ylös ja lähteä treenaamaan, mutta kun sen vaan tekee niin tulee niin hyvä fiilis! Itse en ainakaan pystyisi elämään ilman urheilua, jonka vuoksi pyrinkin käymään säännöllisesti salilla ja tanssitunneilla. Tanssitunnit sain aloitettua täällä Helsingissä vasta nyt syksyn alussa ja oon tykännyt tosi paljon! Onkin ollut ikävä tanssimista ja ylipäänsä jotain luovaa urheilua (salitreenissä kun ei ole mielestäni luovuutta tippaakaan, vaikka tehokasta onkin) - sellaista kun tuli harrastettua ennen paljon enemmän. Hinnat täällä Helsingissä käy vaan niin kalliiksi, että ihan kaikenlaisiin harrastuksiin ei ole opiskelijana varaa. Selailin äsken muutamia kuvia mun entisistä harrastuksista ja tuli kauhea ikävä niitä ja entisiä joukkuekavereita!

Oon pienestä pitäen harrastanut tanssin lisäksi myös kilpajoukkuevoimistelua. Mua naurattaa aina kun katson tätä kuvaa, lyhyimmät on niin söpöjä ruipeloita! Anteeks tytöt :D
Meidän Tarantella-ohjelma
Tämä taisikin olla viimeinen ohjelma missä olin mukana, ennenkuin lopetin joukkuevoimistelun Amfit-joukkueessa. Ikävä tyttöjä!
Ensimmäiset streetin SM-kisat! Meidän pienryhmä voitti silloin kultaa wuhuu!:D -06


SMpronssia muodostelma -06
SMhopeeta '08 Audio

Kiinalainen Soittorasia Power Mover '08 kultaa!
Roll The Dice! SMpronssia '09
 Tätä kaikkea on kyllä todella ikävä! Toisaalta elämä jatkuu ja vastaan tulee kokoajan uusia, erilaisia asioita ja tilanteita, joita voi taas liittää omiin hyviin muistoihin! :)

Olin viikonloppuna myös mun luokkakaverin tupareissa, tanssitunnilla ja näin pitkästä aikaa mun pikkuserkkua Lindaa. Ollaan yritetty järjestää tapaamista jo yli vuosi ja vihdoin saatiin se aikaseks! Joskus tapaamisetkin on niin järjestelyistä vain kiinni! Kaikilla on yleensä niin paljon omia menoja, ettei aikaa meinaa muka löytyä, mutta todellisuudessa sitä löytyy aina - jos vain laittaa löytymään!

Tällaisia ajatuksia tällä kertaa!
Nyt nukkumaan, good night sleep tight!

/M