tiistai 27. marraskuuta 2012

10 days left!

Super jännää, kun lähtö alkaa häämöttämään. Ehkä nyt voin jo hakea sen rinkankin sieltä kellarista ja alkaa miettiä mitä pakata mukaan! Mun kamera ei jostain syystä oo pitkään aikaan suostunut ottamaan kuvia, niin en oo kauheesti päivitellyt tänne tekemisiäni. Mun mielestä kuvat vaan sanoo niin paljon enemmän kuin pelkät sanat ja tekee blogista ehdottomasti mielenkiintosemman. Anyway, itse otettuja kuvia ei nyt oikein ole tänne laittaa, mutta toivottavasti saan pian kameran kuntoon.

Viikonloppuna olin kotona Vaasassa juhlistamassa vähän synttäreitä ja pidettiin pienellä porukalla Mexico-teemaiset juhlat. En halunnut tarjoilla mitään makeaa, joten kehittelin teemaan sopivan suolaisen muffinssireseptin. Ja vaikka itse sanonkin niin muffinssit onnistui mun, ja kommenteista päätellen myös kavereiden, mielestä hyvin! :D Niistä sain napattua pari kuvaa, mutta unohdin sitten siirtää ne koneelle ja kamera on tietenkin Vaasassa. Tässä kuitenkin resepti, jos joku haluaa testata.
 
Mexicon Muffinssit:

n.20 kpl

Täyte:
2 pkt Kevyt naudan jauheliha 400g
2 pkt Cheddar juusto
2 pkt Santa Maria taco spice mix
1 pkt Tuorejuustoa, itse käytin Lidl'istä ostettua Mixed Pepper tuorejuustorengasta
3-4 Punasipulia
n.2-4 rkl Salsakastiketta
Pohja:
2 pkt Pirkan rukiinen piirakkapohja

Osta lisäksi 1 pkt isoja muffinivuokia, esim. Pirkka Amerikan muffinivuoka

Anna piirakkapohjien sulaa huoneenlämmössä n. tunti.
Paista jauheliha ja pilko sipulit sekaan. Lisää hetken paistamisen jälkeen Santa Marian taco spice mix-pussit ja sekoita hyvin. Lisää tuorejuusto ja salsakastike ja sekoita, kunnes täyte on tasainen.

Kauli sulanut piirakkataikina littanaksi. Muista, että taikinasta ei saa kuitenkaan tulla liian ohutta. Muotoile sopivan kokoinen pala kaulittua taikinaa muffinivuokaan pohjalle ja ylös asti reunoille niin, että siitä tulee ikään kuin "syli" täytteelle. Lisää täyte ja päällystä muffini cheddar-juuston paloilla. Anna paistua uunissa n. 35-40 min and that's it!

Tästä tuli nyt vähän ruoka-aiheinen postaus tällä kertaa, mutta toivottavasti maistuu, jos joku aikoo reseptiä kokeilla! ;D





/M













 







 
 














 










3 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle tulossa haaste!! :)

    VastaaPoista
  2. Mikset kirjota enää blogiasi? Sitä oli mukava lueskella :)

    VastaaPoista
  3. Moi!

    Mukava kuulla! :) Inspis kirjoittelemiseen on tällä hetkellä totaalisen kadonnut, mutta saa nähdä jos se vielä tässä joku päivä iskee?

    /M

    VastaaPoista