maanantai 16. toukokuuta 2011

Breaking It Up

Viikonloppu tuli ja meni. Oli kiva käydä taas Vaasassa kääntymässä ja näkemässä kavereita ja perhettä. Tää päivä on menny jokseenkin väsyneissä fiiliksissä johtuen siitä, että katoin tietenki lätkän mm-finaalin (hyvä Suomi!) ja lähin vielä porukalla katsastamaan voiton jälkeisen meiningin keskustassa. Ja aika hulluahan se oli. Ihmiset ajoi autoilla katuja ristiin rastiin tööttäillen ja huudellen hurraa-huutoja avoinaisista ikkunoista, heitteli savupommeja torilla (näytti muuten ihan siltä, että sielä olis ollu pahaki tulipalo!). Muutamia vedonlyöntejäkin oli näyttänyt olevan, sillä torilla tuli vastaan myös alastomia miehiä :D. No täytyyhän sitä juhlia kunnolla, kun kerran niin hieno matsi oli!




Tänään heräsin kuuden junaan aamulla, koska meillä oli opistolla kevätkonsertti. Päivä kului siis roudauksen ja soundcheckien parissa. Oli hauska olla esiintymässä ja katsoa esityksiä ja saatiin jopa Vaasastakin päin kannustusjoukoja yleisöön! Mun iloksi äiti ja iskä oli päättäny lähteä kattomaan meidän päätöskonserttia. Ne tykkäs kovasti esityksistä ja yks mikä jäi äidin mieleen oli mm. meidän luokkalaisen Elinan esitys. Ellu on tosi lahjakas laulaja ja vahvuus on ehdottomasti juuri iskelmä- ja tangobiisit!
Kun Ellun Katujen Kuningatar- kappale oli pärähtäny soimaan niin äiti oli kommentoinu iskälle heti, että "Ei muutaku suoraan vaan Tangomarkkinoille tuo tyttö!"
Noh, itseasiassa toi kommentti oli erittäin ajankohtanen. Elinahan on nimittäin hakenutkin Tangomarkkinoille ja pärjännyt tosi hyvin netissä parhaillaan käynnissä olevissa äännestyksissä.
Käykääpä katsomassa! Tässä tytössä on potentiaalia ja paljon! Täällä saa äännestää! Votevote;)
Mä lauloin konsertissa mm. Olavi Uusivirran ja Anna Järvisen Nuori ja kaunis + Lykke Li:n Breaking it up

treeniä




Nyt täytyy vielä jaksaa treenata huomisia pääsykoebiisejä. Mulla on nimittäin aamulla 06.00 lähtö kohti Turkua ja Turun pääsykokeita. Saa nähdä miten menee!



1 kommentti:

  1. Moi Mire! Perustin nyt uusiks "muoti"blogin! :D Seurailen siis sun blogia nyt taas itekin bloggaajana (;
    miisannn.blogspot.com
    T. Miisa

    VastaaPoista