sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sunday Brunch

Huuh, vieläkin jotenki täynnä aamuisesta Fazerin brunssista! Oltiin varattu Fazerin kahvilasta pöytä yhdentoista jälkeen ja suosittelen lämpimästi. Pöydät notkui vaikka minkälaisia herkkuja ja ei oo epäilystäkään siitä, että sieltä lähtis nälkäsenä pois. Uumoilin heti brunssin jälkeen, että tänään ei varmaan tarvi syödä enää yhtään mitään ja oon edelleen sitä mieltä. Enintään teetä iltapalaks!

Hieman väsyneen näköinen neiti...

Viikonloppu tuli ja meni mukavasti, mutta on kyllä aiheuttanut pienen väsyn. Perjantain keikan jälkeen Harri sai mut suostuteltua vielä suoraan junalta läksiäisjatkoille baariin. Menin, vaikka vähän junamatkan jälkeen väsyttikin - kerranhan ne läksiäiset vaan on. Eilen taas oli mun hyvän ystävän Anjan ja sen siskon synttärijuhlat, joita ei tietenkään voinut jättää väliin. Kaikenlaista tapahtumaa on siis viikonloppuna ollut, mutta kuitenkin kivaa sellaista. Ens viikko meneeki sitten syysloman parissa! Ihana pitää pieni viikon loma. Saa nähdä, jos tulee käytyä Vaasassakin? Loppuviikon haluan kuitenki olla Helsingissä ennen Harrin lähtöä muille maille!

Brunssin jälkeen käytiin vielä kiertämässä Kauppatorilla. Sielä oli joku ihme laivapäivä ja käytiinkin piipahtamassa yhden laivan kannella! :D Tässä vielä kuvia tästä päivästä ja muutama keikkakuva, jotka sain tänään käsiini:
                                                              
                                                                Merimiehet vauhdissa...?








/Mirva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti