perjantai 13. heinäkuuta 2012

Good Morning Neighbours!

Tänään työt alkaa vasta yhdeltätoista, joten nukuin makoisasti puol kasiin. Olisin voinut herätä vähän myöhemminkin töiden suhteen, mutta kun on tottunut noihin kuuden herätyksiin niin on kyllä tosi vaikeeta nukkua mitenkään tosi pitkään. No, mutta pääasia että on kuitenkin ihan pirtee olo! :)

Aamulla työstin taas yhtä biisiä eteenpäin, mitä ollaan itseasiassa jo vähän tsekkailtu studiollakin. Varmaan naapuritkin heräs, kun aloin puol ysin jälkeen (ja vielä lauantaiaamuna) kailottamaan :D...sorry, got to do what i gotta do! Biisien teossa on ärsyttävää välillä se, kun on keksinyt jotain toimivaa, mutta sitten ei enää keksi yhtään mitään vaikka kuinka yrittää. Näin mulla kävi hetkellisesti esimerkiksi tän biisin teossa. Silloin yleensä vaan unohdan sen hetkeksi ja otan taas myöhemmin esille, jolloin useesti myös tulee taas uusia ideoita. Patience...sitä tarvitaan!

Myöhemmin tänä iltana mennään yhtiin levynsoittelu kemuihin rannalle, jos sää vaan sallii! Tällä hetkellä taivaalla on kyllä melko paljon pilviä, mutta ehkä ne illan myötä antaa auringolle vähän enemmän tilaa... Toivotaan parasta!

/Mirva








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti