torstai 12. heinäkuuta 2012

Turning Tables

Vapaapäivä! Oli kyllä hyvä, kun sai nukkua oikeen kunnolla sen sijaan, että olisi herännyt kuudelta töihin niinkun mä yleensä tapaan aina muuten tehdä. Kun olin puoli yhdeltä herännyt, niin päätettiin Lindan kanssa lähteä aamupalalle ulos. Haettiin kaupasta kroisut ja hedelmiä ja mitä nyt kumpikin halusi ja mentiin ulos syömään ennenkun Lindan täytyi lähteä takaisin Hankoon junalla.Oli kyllä mukava taas nähdä kyseistä tyttöstä! Ollaan tunnettu vasta melkeen kaksi vuotta ja meistä tuli melkeempä heti kuin paita ja peppu! :)


 Linda tuli tiistaina meille ja saatiin kyllä heti actionia elämään. Oltiin nimittäin menty jo kaikki kolme unten maille, mutta en millään saanut unta yläkerrasta (taas kerran) kuuluvan metelin takia. Meteli yltyikin pariskunnan kämpässä sen verran kovaksi, että päätin soittaa poliisit paikalle. Kävin laittamassa ulko-oven väliin jotain, ettei se olisi ollut lukossa ja pyysin Harrin mukaan, koska yksin en olisi todellakaan uskaltanut lähteä. Päädyimme tosin juoksemaan ulos pyjamissa, koska kun olimme alakerrasta lähdössä takaisin kämpällemme niin ilmeisesti kyseisen pariskunnan kämpän ovi aukesi ja kolahti tosi kovaa kiinni ja joku lähti portaita alas vauhdilla. Odottelimme sitten pyjamissa ulkona kunnes poliisit olivat pariskunnan hakeneet pois ja menimme takaisin sisälle. Olihan siinä hieman kuumotusta, mutta tuntui sinänsä koomiselta juosta naapureita pakoon pyjamissa yöllä!

Eilen olimme kaveriporukalla nauttimassa kesästä musatalon edustalla ja illemmalla käväisimme myös baarissa. Mulla tosin oli hieman väsy aikaisten työaamujen takia, jonka vuoksi fiilistä ei ollut aivan älyttömästi, mutta eihän sitä aina voikaan olla.
Nyt ajattelin lähteä kiertelemään IKEAan vapaapäivän kunniaks. Jospa sieltä tarttuisi jotain kivaa mukaan :)!


Tässä vielä yksi Adelen biisi, jota oon kuunnellut paljon lähiaikoina. Adele osaa kyllä aina inspiroida...




Mukavaa loppuviikkoa kaikille!



/Mirva
















4 kommenttia: