sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Holidays


Oon ollut pitkään kirjottamatta tänne mitään. Osasyy siihen on se, että ennen kun lähdin viettämään kesälomaa niin sain vahingossa väännettyä mun vastahankitun mokkulan  rikki. Ja siinähän se sitte oliki - goodbye netti. Just olin ostanu mokkulan ja sit meen sen rikkomaan kun kurotin maasta jotain ja töytäisin samalla koneessa kiinni olevan mokkulan peballani katki. Hienoa! :D

Nyt on kuitenki jälleen kerran mokkula hankittu elikkäs pääsen taas nettiinkin kätevästi. Kotona Vaasassa vietetyn kesäkuun päätin pitää taukoa bloggailusta ihan vaan siksi, että halusin keskittyä muihin juttuihin.

Kesäkuun vietin siis kotona Vaasassa ja olin mm. läheisten kanssa, studiolla ja keikoilla kaverini Janeten kanssa. Tuli myös oltua jopa kolmessa eri kesätyössä, joten kesätöiden monipuolisuudesta ei ainakaan ollut puutetta!

Päätettiin kuitenkin paremman puoliskon kanssa, että halutaan viettää osa kesästä myös Helsingissä, joten ollaan oltu täällä nyt heinäkuusta lähtien. On kyllä oikeen hyvä fiilis Helsingistä, kesästä ja kaikesta. Nyt asutaan myös Harrin kanssa samassa kaupungissa hetki aikaa, joten junailut saa jättää sikseen puoleksi vuodeksi Harrin pitäessä puoli vuotta taukoa koulusta. Edessä saattaa jossain vaiheessa olla myös Australian matka syksyllä, mutta siitä myöhemmin lisää... Täällä oon jatkanut kesätöiden tekoa kaupassa ja ottanut mahdollisimman rennosti! Viikko on vierähtänyt yllättävän nopeesti, mutta silti kaikkea kivaa on jo ehtinyt tehdä. Käytiin Hangossa moikkaamassa meidän kaveria Lindaa mun vapaapäivänä ja täytyy sanoa, että oli ihana paikka! Otettiin aurinkoa, syötiin Lindan kesätyöpaikassa Makaronitehtaalla, käveltiin kallioilla, uitiin, naurettiin ja nautittiin!

Tähänastisesta lomasta muutamia kuvia.

                                            
                                Koulunpäättäjäiset:

Kaverin läksiäiset Tampereella

studiolla :)
Vaasa
                                                                       

                                                                        
                                                 Hanko:

Makaronitehdas
Kuva ei ehkä ole mitä imartelevin mutta nauratti tuo "vesikauluri", jonka kamera oli onnistunut nappaamaan :D



 

/Mirva

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti