maanantai 19. maaliskuuta 2012

Lovelocks!

Mikä väsy! Olin viikonlopun Tampereella ja kun en jaksanut vielä lähteä reissaamaan kohti Helsinkiä sunnuntaina, niin heräsin tänään tosi aikasin aamulla ehtiäkseni kouluun ajoissa! Onneksi mun poikaystävä asuu kuitenkin ihan VR-aseman vieressä, niin ei mee ainakaan siihen matkaan paljoa aikaa.

Viikonloppu oli yhtä juhlaa. Perjantaina vietettiin mun paremman puoliskon synttäreitä ja tehtiin mm. friteerattuja banaaneja vaniljajätskin kera! Tein sitä ensimmäistä kertaa elämässäni, mutta yllätyin kuinka helppoa niiden tekeminen loppujen lopuksi oli ja valmistamiseenkin kului vain n. 20min! Synttäreiden kunniaks hoidin kaiken muun, mutta itse friteeraamiseen sain Harrilta apua.Tähän tehtävään Harri päätti suojautua hyvin, saattaahan kuuman öljyn käsittely kuitenkin olla vaarallista! (Luultavasti suosittelee tätä keinoa myös muille, jotka ovat aikeissa valmistaa friteerattuja banaaneja!)  Noh, eikös se niin mene, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Arvatkaas vaan sainko hyvät naurut?;D

carefuuul!
Ja vaikka itse sanonkin niin kyllä niistä ihan hyviä tuli!:D Ehkei kumminkaan ihan jokapäiväiseksi herkuksi, ovat nimittäin niin rasvasia, mutta miksei sitä vois vielä joskus toisteki kokeilla! Lopuksi vielä koristelin annokset vaniljasokerilla, valkosuklaarusinoilla ja sydänkarkeilla:
 Jos joku innostui, niin tässä helppo ohje! Friteeratut banaanit

Lauantaina kokoonnuttiin pitkästä aikaa viettämään tyttöjen iltaa entisen Oriveden opiston kavereiden kanssa. Oli kyllä tosi mukavaa!<3 Harmi, että kaikki on niin eri puolilla Suomea opiskelemassa ettei ehditä kauheen usein nähdä, mutta ollaan onneks kuitenki melko aktiivisesti koitettu pitää toisiimme yhteyttä.

Sunnuntaina oli sitten niin aurinkoinen ja kesäinen päivä (ihana käyttää jo sanaa "kesäinen"!:-) oispa jo se itse KESÄ täällä, vai mitä!), niin päätettiin Harrin kanssa lähteä istuskelemaan auringon alle. Nälkäkin ehti siinä samassa tulla, joten haettiin ensiksi Subista patongit ja kahvit. Oli kyllä ihan huippu sunnuntaipäivä taas kerrakseen! Sai nauttia kiireettömästä ja huolettomasta ajasta kaikessa rauhassa. Tuli jopa keskusteltua siitä, kuinka helposti sellainen rauhottuminen ja pelkkä oleminen tuppaa nyky-yhteiskunnassa helposti unohtua. On niin helposti sellainen olo, että aina pitäisi olla kiirehtimässä ja tekemässä jotain...

Sen lisäks, että nautittiin lämpimästä päivästä, niin päätettiin listata asioita joita haluttaisiin lähiaikoina elämässä tehdä! Listat ois varmasti voinut jatkua melkeen äärettömiin, mutta itse jätin mun oman kahteen sivuun. Siihen kuului mm. viikon mittainen reissaaminen asuntoautolla tulevana kesänä, puolimaratonin juoksu, ulkomaille lähtö (Australia?!), omien biisien tekoa, uuden kielen opettelu (italia, ranska?), yöuinteja kesällä ym.!

Näin myös ekaa kertaa Tampereella sillalla näitä ns. "lemmenlukkoja". Taisin saada jopa hieman nauruja Harrilta, kun olin niistä niin innoissani. Mut minkäs sille voi, ku tykkää romanttisista hössötyksistä ;D :D.



nam! :--D

Kivaa viikkoo! :)

-Mirva








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti